Lån trods RKI registrering

Registreret i RKI men brug for et forbrugslån selvom RKI registreringen?

Som tilfældet er med alle lån bliver situationen væsentlig forværret, hvis du er registreret i RKI. Dette skyldes at både banker og realkreditinstitutter nødig vil låne penge ud til dårlige betalere, hvilket du jo enten er eller tidligere har været i forbindelse med din registrering. Der findes dog enkelte muligheder, selvom du er RKI registreret, men det er næppe de billigste forbrugslån du bliver præsenteret for.

Forbrugslån trods RKI samt billige lån for unge

Forbrugslån RKI er ofte dyrere end for den resterende del af befolkning, så du skal være meget opmærksom før du tegner et lån. Som hovedregel er det altid en god idé at indfri dine tidligere lån før du optager nye, da din økonomi ellers hurtigt kan komme ud på et sidespor. Hvis dette ikke kan lade sig gøre er det igen ÅOP du skal være meget opmærksom på, om end antallet af udbydere er væsentlig forringet grundet din registrering i RKI. Det kan dog lade sig gøre, så se på mulighederne, men vær omvendt også meget opmærksom inden du underskriver eller acceptere noget.
Billig forbrugslån 18 år er en helt anden ting end ovenstående, da du netop er blevet myndig og derfor måske har brug for lidt ekstra penge i hverdagen. Dette kan være til kørekortet, lejlighed eller noget helt tredje. De fleste realkreditinstitutter og banker har et alderskrav på 25 år, men enkelte tilbyder dog billige forbrugs lån til 18-årige, hvilket altså er din chance for at få hvad du drømmer om. Vi har samlet en håndfuld af disse her på siden, således du allerede i dag kan kigge op på for eksempel ÅOP og lånemaksimum.